Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló- és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre, a rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Belau

augusztus 19.
Péntek
Kezdés
14:00
-
Vége
15:00
1051 Budapest, Erzsébet tér
1051 Budapest, Erzsébet tér
augusztus 19.
Péntek
Kezdés
14:00
-
Vége
15:00
1051 Budapest, Erzsébet tér
1051 Budapest, Erzsébet tér

A downtempo műfajban alkotó csapat világában az elvágyódó és örökké reményteli hangulat találkozik az aktuális elektronikus zenei alapokkal.

Az elvágyódó és örökké reményteli hangulat találkozik az aktuális elektronikus zenei alapokkal a 2015-ben alapított, downtempo műfajban alkotó duó világában. A Belau lehetőséget kínál: menedéket a modern világ emberének arra, hogy a zenekar önismeretre invitáló zenéjén keresztül elmélyülhessen önmagában, miközben a modern és elegáns ütemek keverednek az elme nyugalmának örök reményét kifejező szövegekkel. Az inspiráció pedig állandó: a természet legalapvetőbb elemei, melyek közül számukra a végtelen tenger és annak ereje a legfontosabb. A Belau debütáló dala (Island of Promise) 2015-ben jelent meg, és rögtön komoly sikereket ért el mint az Aranyélet című sorozat betétdala is, 2016-os bemutatkozó lemezük (The Odyssey) pedig Fonogram-díjat nyert „Az év elektronikus zenei lemeze” kategóriában. Második, Colourwave című lemezük májusban jelent meg, és olyan neves külföldi felületeken nyilatkoztak elismerően róla, mint a BBC, a KEXP, a Billboard, a Clash vagy a Cafe del Mar playlistje.