Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló-és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre. A rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez. A program folyamatosan frissül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Járai-Szeglet Orsi

Lakberendező, enteriőrtervező.

2018 óta dolgozom tervező, lakberendezőként. Előtte 8 évet töltöttem projekt vezetőként a reklámszakmában, jelenleg kizárólag családi házak és lakások tervezésével foglalkozom. A reklámszakmában szerzett tapasztalatomat a lakberendezésben is kamatoztatni tudom az ügyfélkezelés, illetve a kivitelezőkkel, társtervezőkkel, beszállítókkal való kapcsolattartás, timing kialakítás, a projektek feladatainak egymásra épülése terén.  

Legfőbb tervezési szempontom az ügyfél egyedi igényeinek szem előtt tartása, annak összefésülése a projektnél kialakított koncepcióval. Munkáim nagy részében a tervezéstől kezdve a teljes kivitelezést végigkövetem, így biztosítva azt, hogy az ügyféllel közösen megálmodott terek valóban a tervek szerint valósuljanak meg. 

Hiszem, hogy enteriőr tervezőként olyan tereket és otthonokat alakíthatok ki, melyek egyénre szabottak, élhetőek és szerethetőek. Fontosnak tartom az ökológiai lábnyomunkat is szem előtt tartani a tervezésnél, hiszem, hogy egy meglévő bútor egy kis átalakítással az új enteriőr része lehet és régiségboltokban is csodákra akadhatunk, ezzel új esélyt adva annak a tárgynak, ami más otthonába már nem illett bele. Folyamatosan kutatom az innovatív, fenntarthatóságot előtérbe helyező technológiákat.