Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló- és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre, a rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Mius

augusztus 20.
Szombat
Kezdés
17:30
-
Vége
18:45
1051 Budapest, Erzsébet tér
1051 Budapest, Erzsébet tér

Zenei formáció Gergely Álmos vezetésével. A különleges design nem csak a hangzásban köszön vissza, minden videója és munkája egyedi.

Az Álmos Gergely által vezetett mïus nyolc év elteltével az egyik legaktívabban alkotó, külföldön is elismert élő hangszeres-elektronikus formációvá nőtte ki magát. Öt nagylemezük jelent meg, többek között a berlini Sonar Kollektivnél, illetve a Théque Records gondozásában. A nemzetközi rádiós játszások (BBC, ORF FM4, KCRW) mellett olyan magazinok írtak elismerően róla, mint a Mixmag, DJ Mag, Faze Mag. A mïus a 2018-as Twentytwo 22 albuma után, melyet többek között olyan zenészek remixeltek, mint Brandt Brauer Frick és az angol Vessels, most új korszakkal, új albummal jelentkezett. Az Études de Battements (ütem-tanulmányok) névre hallgató koncepcióalbumot az építész-producer Londonban, Budapesten és Szegeden rögzítette egy év leforgása alatt zenésztársaival kiegészítve. Az album különböző beateket és stílusokat vegyít egyfajta ütem mash-upokat létrehozva. Augusztus 20-án először hallható élőben az áprilisi album új felállásban, Álmos mellett Gulyás Kristóf dobon, Várnai Szilvia akusztikus zongorán erősíti a zenekart. Ének fronton a londoni Raf Skowroński mutatja meg újabb oldalát.