Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló- és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre, a rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

The Anahit koncert

augusztus 19.
Péntek
Kezdés
18:30
-
Vége
19:30
1051 Budapest, Erzsébet tér
1051 Budapest, Erzsébet tér

A melankolikus dallamok különböző érzelmi pillanatok és élethelyzetek tükröződései. Mindezek mögött mindig ott lehet a fő üzenet: „mindannyian ott voltunk..., és nem vagy egyedül”.

Információk a műsorról

A 2022-ben Petőfi Zenei Díjra jelölt The Anahit története 2016-ban indult Londonban, amikor a frontember az Institute of Contemporary Music Performance kortárs zenei egyetemen elkezdett dolgozni In The Dark címmel 2017-ben megjelent első albumán. A projektből Budapesten lett négytagú formáció, amely azóta további  három lemezanyagot is kiadott, és remek koncertzenekarrá csiszolódott. 2021-ben - a korábbi zenei világukra jellemző melankóliát maguk mögött hagyva - poposabb vizekre eveztek és sorra jelentették meg vidámabb, pörgősebb dalaikat. A The Anahit közben rangos elismeréseket aratott, dalait a világ számos pontján játsszák a rádiók, 2021 év vége óta pedig 3 magyar nyelvű dalt is megjelentettek.

Előadó