Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló- és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre, a rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Gyakran ismételt kérdések

Hol lesznek programok pontosan?

A Szent István Nap programjai több mint 20 helyszínen kerülnek megrendezésre, szerte a városban. A pontos helyszínek listája elérhető a weboldalon a „Helyszínek” menüpont alatt, továbbá a főoldalon a térképen.

Mivel készüljek a rendezvényre?

Érdemes az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözetben érkezni a rendezvényekre. A kilátogatók hozzanak magukkal személyazonosságot igazoló okiratot, és számoljanak azzal, hogy értékmegőrzők nem működnek a helyszíneken.

A részvétel ingyenes?

Igen, a Szent István Naphoz tartozó rendezvényeken való részvétel mindegyike ingyenes, ugyanakkor van olyan program, amely regisztrációhoz kötött. Ezekről további információ hamarosan.

Hány éves kortól engednek be a programokra?

Nincs korhatár korlát a rendezvényeken, de a szervezők kérése, hogy a kiskorúak csak szülői vagy gondviselői felügyelettel érkezzenek minden eseményre.

Van létszámkorlát a programokon?

A Szent István Napi rendezvények többségén nincs létszámkorlát, csak azokon a programokon, amiknél regisztrációhoz kötött a belépés.

Kutyával is látogathatóak a rendezvények?

Igen, minden Szent István Napokhoz tartozó kültéri esemény látogatható kutyával, de a beltériek nem. A kilátogatók ennek, valamint az esetleges kellemetlen hanghatások (pl. tűzijáték) figyelembevételével mérlegeljék állataik részvételét.

A rendezvényen szelektíven gyűjtik a hulladékot?

Igen, minden helyszínen megtalálhatóak lesznek szelektív kukák, melyek használatára buzdítjuk a kilátogató közönséget.

Szükséges védettségi igazolvány a rendezvényeken való részvételhez?

Nem, a Szent István-napi szabadtéri események korlátozás nélkül látogathatóak.