Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló- és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre, a rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Divat egykor és ma ... rendhagyó divatbemutató

augusztus 19.
Péntek
Kezdés
13:00
-
Vége
13:45
1051 Budapest, Vörösmarty tér
1051 Budapest, Vörösmarty tér

Célja egy olyan komplex előadás létrehozása, amelyben megjelennek a magyar viseletekből és -népművészetből újratervezett ruhák.

Információk a műsorról

Az Aurora FolkGlamour mindig új dolgokkal próbál kísérletezni és új módszereket találni a ruhadarabok bemutatására, miközben megőrzi a divatipar számára annyira fontos egyéniséget. Ezért szenvedélyesen elkötelezett a divat iránt és aziránt, amit csinál. Támogatja a divat forradalmát és ellenáll a divatruházati márkáknak, aktív tagja az európai divatműhelyeknek. Szereti az aktív részvételt, és őszintén hiszi, hogy az újrahasznosított, fenntartható divat kulcsfontosságú a jövő számára.

Az egyedi ruháiban és ékszereiben átalakítja a régi magyar népművészetet és a népviseleteket, felhasználja az eredeti antik darabokat és próbálja beilleszteni azokat a mai korba. Ruháival és ékszereivel egymást követő 3 évben is elnyerte a Hungarikum díjat.

 

Előadó