Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló- és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre, a rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

DJ Panda koncert

augusztus 19.
Péntek
Kezdés
15:30
-
Vége
17:00
1051 Budapest, Erzsébet tér
1051 Budapest, Erzsébet tér

A Tilos Rádió berkei közül kiszabadult DJ Panda sűrűn hallott név a pesti éjszakában.

Információk a műsorról

Zenéje - nevével ellentétben - nem egyszerű, fekete - fehér.

Elszabadult és felszabadult, okos asszociációkra épülő szettjei, amiben merész váltásokkal ugrál stílusok és korszakok között, hamar legendássá tették, még azok számára is, akik korábban nem tudták volna elképzelni, hogy egy szettben ugyanúgy megfordulhat egy Rammstein riff, mint egy kilencvenes évekbeli hiphop közhely, miközben valami britpop épp együtt ropja egy ősrégi szvinggel.
Ezt a házibuli-hangulatot saját bootlegekkel, élőben összetákolt mash-upokkal fejeli meg. Nála tényleg bármikor bármi megtörténhet, a világzenétől a metálig, vagy a housetól az ambientig, mégis közben egységes hangulatot teremtve.

És ha már zenész, a Panda másik oldalán olyan művészkedős dolgok mellett, mint irodalmi hangjátékok, improvizálós felolvasó estek, filmeknek, színházaknak készült kísérőzenék,
egy olyan törekvés van, aminek a lényege, hogy az akusztikus, improvizatív zenét összehozza a már meglévő hangmintákkal, elektronikus alapokkal, és ebből a fúzióból egy egységes, új massza szülessen meg. Ilyenkor élő zenészekkel játszanak együtt, a dj mint egy karmester vagy egy mesélő lép színre, a zenészek pedig az alájuk pakolt játszótéren játszhatnak, akár betartva, akár átlépve az épp aktuális stílus- és hangnembeli játékszabályokat.

Előadó