Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló- és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre, a rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Indigo Theory koncert

augusztus 20.
Szombat
Kezdés
13:30
-
Vége
15:00
1051 Budapest, Erzsébet tér
1051 Budapest, Erzsébet tér

Érzelmekkel átszőtt elektronikus alapokon nyugvó életérzés jellemzi hangzásvilágukat. A deep-house-ban merülnek el főként. Fellépések alkalmával egyedi zenei installációkkal teszik különlegessé az előadást.

Információk a műsorról

Indigo Theory 2014 márciusban alakult, 3 tagból áll: Kinga, Steve és Norbi.
Zenéjük tele érzelmekkel, vibrációval és boldogsággal!
A Budapest Calling DJ verseny első helyezése nagy lökést adott a formációnak, azóta is a sorozat rezidensei! A három jó barát a elmúlt 15 év tapasztalatait hozták össze, külön-külön számos nemzetközileg elismert produceri munkáik voltak jazz, blues, deep house, techno és chill stílusban.

Péterfy Kinga felelős a selymes vokálért és a dalszövegekért. Olaszországi és monte-carlói tartózkodása alatt megfordult több neves jazz, blues és elektronikus zenei estén is, mint énekesnő.
Steve az ezredforduló környékén csöppent a zenei életbe, zenei rádió és tv műsorok műsorvezetőjeként. Az Indigo Theory-ban a dj, zeneszerző és stúdió munkákért felel.
Norbi, Nortio a csapat dj, zeneszerző, producere lassan 20 éves elektronikus zenei ténykedése leginkább a testvérével alapított Moti Brothers-ből lehet ismerős a Deep-house kedvelők számára.

2020-ban kezdtek el dolgozni a első albumon. 2021-ben nagy tragédia érte a együttest, Stevie gyógyíthatatlan beteg lett, sajnos nincs már köztünk. Nagyon nehéz év volt Kinga és Norbi számára. Ketten folytatják a Indigo Theory Formációt.

Az évek során olyan hírességekkel játszottak együtt, mint Andy Fletcher (Depeche Mode), Jody Wisternoff, Colyn, Oliver Koletzki, Joris Voorn, Worakls, Nto, Moonwalk, Ben Böhmer, Tinlicker, Yotto, Rodriguez Jr, Alle Farben, Eelke Kleijn, KANT, Miguel Campbell, Blond:ish, Martin Roth, Teenage Mutants, 16BL, Henry Saiz, Mathame, Lane8, Patric Baumel, Korolova, valamint a legtöbb magyar top DJ-vel Budapest legexkluzívabb klubjaiban és helyszínein. A németországi Sputnik Spring Break fesztiválon, valamint Izlandon a secret Island Fesztiválon is játszottak!

Előadó