Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló- és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre, a rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Kaukázus koncert

augusztus 21.
Vasárnap
Kezdés
16:30
-
Vége
17:30
1111 Budapest, Műegyetem rakpart
1111 Budapest, Műegyetem Rakpart

Zenekar tagjai:

Kardos-Horváth János – ének, basszusgitár

Kis Tibor „Sztivi” – gitár

Domokos Tibor – billentyű

Simonyi Zádor – dob

Információk a műsorról

A Kaukázus zenekar dallamos, slágeres, alter-pop-rockot játszó zenekar. Igényes zenei világ, ötletes, néhol ironikus csípős dalszövegek és a nagyközönség számára is befogadható, szórakoztató tánczene.  A hétlemezes formáció 2004-ben Tatabányáról indult Kardos Horváth János vezetésével. Jelentős dalokat alkotva, több száz koncertet adva a Kaukázus zenekar a hazai zenei élet egyik megkerülhetetlen, különleges állócsillaga lett. 

A szerelmes számok, a hétköznapi érzések dalai, a kihelyezkedés, a magas szintű humoros társadalomkritika abszolút több generáció kedvencévé tették a bandát. A néhány év szünet után új lemezzel jelentkező Kaukázus újra a régi, a Teszkó, a Szalai Éva, a Tartós béke és az új kedvenc, a Honvéd is hasít! A nyári fesztiválszezon sok teltházas sátrat és zsúfolásig megtelt nézőteret is hozott az alterpop okos, odafigyelős szövegeket éneklő és tánczenét játszó zenekarnak.

Előadó