Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló- és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre, a rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Mius koncert

augusztus 20.
Szombat
Kezdés
17:30
-
Vége
18:45
1051 Budapest, Erzsébet tér
1051 Budapest, Erzsébet tér

Egy zenei formáció Gergely Álmos vezetésével. A különleges design nem csak a hangzásban köszön vissza, minden videója és munkája egyedi.

Információk a műsorról

Az Álmos Gergely által vezetett mïus tíz év elteltével is az egyik legaktívabban alkotó, külföldön is elismert élő hangszeres-elektronikus formációvá nőtte ki magát. Hat nagylemezük jelent meg, többek közötta berlini Sonar Kollektivnél illetve a Théque Records gondozásában. A nemzetközi rádiós játszások (BBC, ORF FM4, KCRW) mellett olyan magazinok írtak elismerően róla mint a Mixmag, DJ Mag, Faze Mag. Az Études de Battements vagyis „ütem-tanulmányok“ néven emlegetett koncepcióalbumot követően a mïus 2021-ben felszabadultabb vizekre evezett és How To címmel egy újabb nagylemezzel jelentkezett. Igazából örömzene, nincsen túlgondolva, spontán és organikus. Augusztus 20-án Álmos Gergő, Várnai Szilvia, Gulyás Kristóf és Mezey Tamás egy különleges settel készül, amely már az idei évben ünnepelt 10. születésnap előfutára is lesz egyben.

Előadó