Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló-és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre. A rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez. A program folyamatosan frissül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Már letölthető a Szent István Nap megújult mobilapplikációja

Mától letölthető a Szent István Nap mobilapplikáció új verziója. Az ingyenes alkalmazásban a rendezvénysorozat többszáz programjáról találhatunk információkat, bejelölhetjük kedvenc eseményeinket és sok más hasznos funkciót kipróbálhatunk.

Több mint húsz helyszínen, a lehető legszínesebb programkínálat fogadja mindazokat, akik az idén is a nemzet fővárosában, Budapesten ünneplik Magyarország születésnapját. Az érdeklődőket a koncertek, színházi és sportesemények mellett látványos installációkkal, gasztrokulturális programokkal, kézműves foglalkozásokkal, gyermekrendezvényekkel, továbbá légiparádéval várják a szervezők. E programok között segít eligazodni a Szent István Nap hivatalos mobilalkalmazás, amely működésében és kinézetében egyaránt megújult.

Az ingyenes, ugyanakkor regisztráció nélkül használható applikáció főoldalán az ünnepségsorozattal kapcsolatos aktualitások, értesítések, továbbá a kiemelt programok és ajánlott rendezvényhelyszínek fogadják a felhasználót. A látogatók a programok között típus és dátum alapján is szűrhetnek, ugyanakkor könnyedén lekérhetik az aktuális időponthoz, illetve a tartózkodási helyükhöz legközelebb eső programok listáját.

Továbbra is elérhető és még inkább a felhasználók igényeit szolgálja az alkalmazás Kedvencek menüpontja, amelyben a számunkra kedves programokból könnyedén összeállíthatjuk az egyéni napi programtervünket. Az applikációba integrált térkép és útvonaltervező pedig nemcsak az egyes rendezvényhelyszínek közötti tájékozódást segíti, hanem a felhasználóhoz legközelebbi Szent István Nap pontokat is jelzi, ahol megfizethető áron vásárolhatjuk meg a Kedvezmények menüpont alatt jelzett termékeket.

A Szent István Nap hivatalos alkalmazás mától tölthető le a legnagyobb alkalmazásáruházakból. Azoknak, akik tavaly is használták az applikációt, elegendő frissíteniük a korábbi verziót.