Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló-és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre. A rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez. A program folyamatosan frissül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Magyar Ízek Utcájának augusztus 20-i programjai

A Magyar Ízek Utcája minden évben az egyik leglátogatottabb helyszíne a Szent István-napi rendezvénysorozatnak. A gasztrokalandozások, az Ország Tortájának és Kenyerének kóstolása, a zenei programok többezer látogatót vonzanak az ünnepi hétvégén.

A Magyar Ízek Utcájában ma napközben a Bab Társulat Óriásbábos előadásait tekinthetik meg a látogatók.

A szabadtéri színpadon 17 órakor Tóth Gabi lép fel, aki a koncertje után 18 órakor a Magyar Pékszövetség felkérésre megszegi Magyarország kenyerét.

18:30-tól a Jazz Because feldolgozásai csendülnek fel. A duó a jazz standardtól a népdalon át a poprock, funky és a soul műfajig számos izgalmas produkcióval készül.

Az este utolsó fellépője, a Szirtes Folk Band 20 órakor lép színpadra és hangolja a közönséget a tűzijátékra. A formáció zenei világa a tüzes, lendületes, szívbe markoló népzenei elemeket ötvözi a beatbox popzenei hatásával és a jazz végtelen szabadságával, improvizatív vonulatával. Az együttes vezetője az Erkel Ferenc-díjas énekes, muzsikus és zeneszerző, Szirtes Edina Mókus.