Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló-és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre. A rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez. A program folyamatosan frissül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Műsorváltozás: Tolvai Reni helyett Veres Mónika Nika lép fel ma este a Vigadó Piano színpadán

A Szent István Nap új rendezvényhelyszínét, a Vigadó Piano programsorozatát 19 órától Veres Mónika Nika zárja „Napjaink Popzenéjével”.

Kora délutántól estébe nyúlóan zongoraszó tölti be a Vigadó előtti teret augusztus 18-20. között. A Szent István Nap ünnepségsorozatának legújabb helyszínén a látogatók három napon át izgalmas bárzongorakoncertek sorát hallgathatják.

A Vigadó téri színpadon a legkiválóbb hazai bárzongoristák lépnek fel, az idei műsor zárásaként pedig a népszerű énekesnő, Veres Mónika Nika lép fel a „Napjaink Popzenéje” elnevezésű zenés programjával. Az énekesnőt Lakatos László kíséri zongorán, Szombati Máté a dobok mögött, Berki Dávid basszusgitárral, Veres Szabolcs pedig szaxofonon.

Nika négyévesen már a Magyar Rádió szignálját énekelte, tagja volt az Operaház gyermekkórusának, sőt még a tizenötöt sem töltötte be, mikor megnyerte első díját egy külföldi fesztiválon. Azóta a Fonogram díjtól az Emerton díjig számos elismeréssel megjutalmazták, színpadra lépett az ország legnevesebb zenészeivel, és több száz slágerhez kölcsönözte a hangját vokalistaként. Az egykori bájos kislány, aki csak annyit kért: "papa, ne félts", már felnőtt, és igazi dívaként aratja sikereit immár szóló énekesnőként.

A fekete-fehér billentyűkre hangolt zenei időutazás élményét a Vigadó Piano tematikus bárjainak kínálata teszi teljessé: a látogatók 80 féle ital közül választhatnak és megízlelhetik italkultúránk számos különlegességét.