Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló-és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre. A rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez. A program folyamatosan frissül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szelektív tárolók és kézfertőtlenítés – Közösen a környezet- és egészségtudatos ünneplésért!

A környezettudatosság és a látogatók egészségének védelme fontos a Szent István Nap szervezőinek, ezért a helyszínek mindegyikére olyan multifunkcionális oszlopokat helyeztek, amik lehetővé teszik a szelektív hulladékgyűjtést és a kézfertőtlenítést.

A környezettudatos ünneplés rendkívül fontos a Szent István Nap szervezői számára is, ezért a rendezvényeken vásárolható italokat elmosható és újrafelhasználható pohárban lehet megvásárolni. A poharakat a helyszíneken kihelyezett háromoldalú oszlopokon található pohárbedobóba lehet helyezni, segítve ezzel azok újrahasznosítását. Emellett van az oszlopokon műanyag- és alumíniumprés, valamint gyűjtő is. A szelektív szemétgyűjtés mellett a megfelelő higiéniai körülményeket is segítik az oszlopokon található kézfertőtlenítő pontok. A szervezők bíznak abban, hogy minél többen élnek ezzel a lehetőséggel.