Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló-és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre. A rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez. A program folyamatosan frissül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szelfi, lepény és sör – a Hősök Útja kedvencei

A hagyományőrző produkciók, a szelfipont és a finom falatok 19 óráig várják az érdeklődőket

A Tóth Árpád sétányon közel 150 szereplő – hagyományőrző csoportok és színészek – 10-15 perces jelenetei teszik testközelből átélhetővé a magyar történelem hősies pillanatait kicsik és nagyok számára. A puskaropogástól és kardcsörgéstől hangos, izgalmas jelenetek élménye mellett a látogatók a Hősök Útja szelfipontján történelmi alakok virtuális társaságában is megörökíthették az ünnepi pillanatokat. A fotóponton az elmúlt két napban több száz ilyen izgalmas fénykép készülhetett.

Nemcsak élményben, de jó falatokban sem volt hiány a Budai várban, ahol a lepény és a Szent István Nap söre bizonyult a legnépszerűbbnek. A rendezvényhelyszín ma 19 óráig várja az érdeklőket, hogy mindenki időben ki tudja választani helyét az esti Tűz és fények játéka megtekintéséhez.