Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló-és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre. A rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez. A program folyamatosan frissül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Atlétikai Világbajnokság 2023

Augusztus 19-én Budapesten veszi kezdetét Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye: az atlétikai világbajnokság.

Érdemes figyelemmel kísérni a vb programtábláját, hiszen 35-40 versenyzőnk is képviselheti a piros-fehér-zöld színeket, így szinte mindig lesz kiért szorítani. A fan zone, ahol élőben követheted a vb eseményeit, és szurkolhatsz a magyaroknak a Szent István Napi helyszínek közepén, az Erzsébet téren lesz felállítva. Ez jó lehetőséged kínál, hogy akár a Szent István Napi programokkal egybekötve kövessük figyelemmel a vb történéseit.

Külön izgalomra ad okot, hogy augusztus 20-án Halász Bence első magyarként válhat világbaj­nokká hazai közönség előtt, ráadásul a 100 méteres futás döntője nem sokkal a tűzijáték előtt rajtol el, így reméljük, hogy az idei ünneplés örömtelibb lesz, mint valaha.

Ünnepeljük együtt Magyarország születésnapját, és szurkoljuk ki közösen a magyar sportsikereket!

Atlétikai Világbajnokság 2023

Atlétikai Világbajnokság 2023

Előadó profilja