Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló-és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre. A rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez. A program folyamatosan frissül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

MAO Creative Crew - Interaktív ifjúsági koncert

Közös zenei játék a nemzetközi hírű Modern Art Orchestra tagjaival!

Közös zenei játék a nemzetközi hírű Modern Art Orchestra tagjaival!

Fekete-Kovács Kornél, a Modern Art Orchestra művészeti vezetője 2019-ben megalkotta a MAO Creative Crew iskolai programot, melynek keretében a zenekar kisformációs felállásban mutat be egy ismeretterjesztő, interaktív programot, amely a jazz muzsika legendás alakjain keresztül mutatja be a jazz történetiségét, illetve a műfaj attribútumait. A koncertet évek óta nagy sikerrel játssza a MAO, kisformációja nemcsak iskolákban, hanem számos rendezvényen, fesztiválon is nagy népszerűségnek örvend, köszönhetően a program minden korosztály számára élményt adó, ismeretterjesztő jellegének.

A műsor a klasszikus zene és a jazz muzsika határait feszegetve játékosan világít rá a műfajok közötti hasonlóságokra, párhuzamokra, kitérve természetesen a közöttük meghúzódó különbségekre is. A főként klasszikus jazz darabokból és azok átdolgozásaiból álló program a zene alapvetéseit, fogalmait, és egyetemességét hangsúlyozza közérthetően és szórakoztatóan. A középpontban a zenei kreativitás áll.

Modern Art Orchestra Ifúsági zenészei

Modern Art Orchestra Ifúsági zenészei

Előadó profilja