Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló-és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre. A rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez. A program folyamatosan frissül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Metha több, mint 20 éve mozog a hazai elektronikus zenei életben. Mottója a kezdetek óta ugyanaz: „Nem a stílusok, csak a jó zenék számítanak.”

Zenéit Solomun, Richie Hawtin, Joseph Capriati, Egbert és még sokan mások játszák. Írt már reklámzenét többek közt az Adidas Originals-nak és a Hugo Boss-nak is. Kiadványai rendszeresen szerepelnek a Beatport toplistáin. Nemzetközi karrierje az elmúlt években kezdett felívelni; folyamatosan együtt játszik vezető DJ-kel és producerekkel. Többek közt: Paul Kalkbrenner , Stephan Bodzin, Adriatique, Mind Against, Innellea, Oliver Huntemann, Dubfire, Tale of Us, Charlotte de Witte, Pan-Pot, Pig & Dan, Carlo Lio, Solomun, Deep Dish, James Zabiella, Popof, Extrawelt, UNKLE, Sam Paganini, Kollektive Turmstrasse, Elite Force, Katie Meat, Krafty Kuts, Mike Hulme, Evil Nine, Hedflux és még sok más fellépővel. Fellépett JUSTICE-szal, BRODINSKI-vel és a budapesti burn Yard VIP bulin Avicii-vel együtt is. Számos rendezvényen és fesztiválon zenélt már Svájcban, Németországban, Szlovákiában, Ibizán, Franciaországban és Spanyolországban. Színpadra lépett Manchesterben, de Moszkvában is, illetve Barceloában a Off Sonar Fesztiválon, több ezer ember előtt. 2015-ben elindította saját lemezkiadóját Be Massive Records néven. 2018-ban Metha lett az év magyar BURN Residency DJ-je és képviselte hazánkat Ibizán. A program keretén belül Luciano svájci stúdiójában dolgoztak együtt illetve közösen lépett fel Ark hajó (Ibiza—Barcelona parti) fedélzetén Adriatique-al.