Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló-és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre. A rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez. A program folyamatosan frissül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Neoton Família koncert

A Neotont Pásztor László alapította 1965-ben. Első daluk a Kell, hogy várj volt. A kócbabák 1974-ben csatlakoztak, így jött létre egy vokális popzenét játszó együttes, a Neoton és a Kócbabák.

Az 1976-ban megjelent első, Menedékház lemezt 34 másik követte. A nevük 1977 óta Neoton Família. 1979-ben jött el a nagy siker, a Toshiba EMI, RCA, Movieplay és a Bond Music is jelentette meg lemezeiket, melyek szerte a világban hódítottak. 1983-ban Csepregi Éva és Végvári Ádám a Família nevében megnyerte a Yamaha Fesztivál nagydíját. Turnéztak a környező országokon kívül Japánban, Dél-Koreában, Spanyolországban is. Összesen 7 millió lemezt adtak el világszerte.

Dalaik még mindig élnek, hiszen szólnak a rádióban és a mai napig koncertezik a csapat Csepregi Éva, Baracs János és Végvári Ádám felállásban. A színpadon csatlakozik hozzájuk Lukács Andi, Lukács Laci, Heatlie Dávid és Patyi Sanyi zenészek, illetve a vokalisták, Faith Ildi és Gulyás Erika.

Neoton Família

Neoton Família

Előadó profilja