Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen álló-és mozgókép felvételek kerülnek rögzítésre. A rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez. A program folyamatosan frissül. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Pannónia hajó kiállítás

A nemrégiben eredeti állapotába visszaállított Pannónia, 1927-ben épült termes hajó, mely a dunai hajózás békebeli időket idéző hangulatát adja vissza az idelátogatóknak.

A VINTAGE emblémát viselő hajó az 1900-as évek stílusát idéző belső terekkel rendelkezik. Archaizáló, de modern, art deco jegyeket viselő fedélzetek jellemzik. Az egykori dunai hajózás fénykorában ismert minőségi anyaghasználat, mint a rézkorlátok és kilincsek, a tömörfa burkolatok és üvegdíszek köszönnek vissza minden fedélzetén. A Szent István Napi programsorozat keretein belül a hajóra érkező vendégek megtekinthetik a Lajta ikonikus hadihajó szolgáltba állításának 150. évfordulójára emlékező kiállítást is. Látgasson el az ünnepsorozat alatt a parlament előtt álló Pannónia hajóra és ismerje meg a Lajta Monitor történetét is!

Szent István-napi program

Szent István-napi program

Előadó profilja